Dat mama’s genieten van hun kinderen.

Van me-time, van Nederland, van thuis zijn en van nieuwe ervaringen.

Van de ontdekkingstocht zelf.

Dat wij ze daarbij kunnen helpen.

En dat het hen niets kost.

mamaNL

Wanderlust voor mama’s en kinderen in Nederland

Jarenlang hield ik me bezig met balans. Maar ondanks al mijn interviews met experts en alle ervaringen die ik opdeed: de echte balans vond ik toen ik ziek werd. Omdat ik op dat moment op de pauze- en zelfs stopknop moest drukken. Die zware longontsteking ging niet vanzelf over ;) En door de sepsis bleef ik lang moe en weinig energie houden.

Balans expert Tasha van Rebalance Yourself leerde me luisteren naar mijn lichaam. En dat is zo groots als dat het klinkt. Want echt, ik had ervoor geen idee. Bedacht pas na een week knallende koppijn en 3 dagen bloedneuzen dat ik misschien een avondje eerder naar bed zou moeten gaan. En nu… nee, ik ben bij lange na niet perfect. Maar ik voel veel meer. Op allerlei niveaus. En dat maakt het leven zo veel interessanter, grootser en mooier.

Ik kreeg een haat/liefde verhouding met het woord balans. Want is de echte oplossing tot balans eens helemaal uit balans te raken? Voor mij wel. Neemt niet weg dat ik door al die interviews, video’s en ervaringen de afgelopen jaren wel steeds stappen richting balans en geluk vond. Daarom blijft ons dikke BALANS DOSSIER live staan. Je vindt er heel veel tips om balans te vinden. En geloof me; deze voeding voor je ziel is zalig.

Maar wat te doen met mamaNL? Ik ben teruggegaan naar wat ik het mooiste vind aan mama zijn: de wereld ontdekken door de ogen van je kind. Ik houd enorm van reizen en Nederland is fantastisch. Jaren geleden maakte ik een programma voor RTL4 waarbij we heel Nederland afgingen en jeetje, wat kwam ik toen veel moois tegen. Hoe leuk is om dit samen (opnieuw) met je kind te ontdekken?

Op mamaNL vind je daarom vanaf nu allemaal fijne lijstjes om inspiratie op te doen. UIT TIPS voor jou en je gezin.

En toch… thuis zijn met je kind kan te gek zijn. En ja, ook verschrikkelijk. Want zelfs als je je gruwelijk uitslooft, hoeft het niet te werken, maar… hoe mooi is het om je kind van-alles-en-nog-wat mee te geven. En nee, dat betekent niet dat we hem meeslepen naar 13 clubjes. Maar dat we gewoon thuis zonder weet-ik-hoeveel-geld kwijt te zijn aan allerlei materialen heel veel inspirerends samen doen. Check deze tips bij DOEN MET JE KINDEREN.

En dan… is het tijd voor jou. En ook dat mag thuis of buiten zijn. Zolang jij er maar heel gelukkig van wordt. In de lijstjes en onder ME-TIME onze blogs vol tips om jouw spaarzame tijd zo goed mogelijk in te vullen.

In alle gevallen: geniet van jezelf, elkaar en jullie afzonderlijke en gezamenlijke ontdekkingstochten!

Wat gebeurt er met de Balans Mailing?

Die zetten we om naar de Mama Wanderlust mailing, start vanaf half september en komt elke 2 weken in je inbox.

Wat krijg ik als ik me inschrijf voor de Wanderlust mailing?

Elke 2 weken veel uit tips en leuke things-to-do in jouw inbox.

Wat is de inhoud van de Wanderlust mailing?

Dat wisselt. Iedere 2 weken. Maar je krijgt tips om met je kind te doen, thuis en in Nederland. Met een uit-kalender en leuke lijstjes om te volgen.

Is de Wanderlust mailing gratis?

Ja. En dat is echt het enige antwoord. Je moet niets, mag alles en kunt je elk moment weer afmelden.