Personen:
4
Klaar in:
25-30 minuten
What’s in it:
Vega
Maaltijd:
Diner
Ingrediƫnten
Bereiding
- 340 gr sobanoedels
- 1 limoen
- 2 el sojasaus
- 2 sinaasappels
- 2 el honing
- 2 cm gember
- 2 el pindakaas
- 80 gr pinda’s
- 1 courgette
- 200 gr wortelreepjes
- 2 gele paprika’s
- 1 komkommer
- 1 bosje koriander
Stap 1
Breng een pan water aan de kook. Bereid de sobanoedels volgens de instructies op de verpakking. Giet af en spoel af met koud water om plakken te voorkomen.
Stap 2
Pers het sap van de limoen en sinaasappel uit en meng in een kom met de sojasaus, honing, gember(geraspt) en de pindakaas.
Stap 3
Snijd de courgette, komkommer en paprika in dunne reepjes. Bak in een beetje olie in een ruime koekenpan of wok 3-4 min op hoog vuur.
Stap 4
Voeg de pindadressing toe aan de pan en roer ook de sobanoedels erdoorheen. Verhit nog 1-2 min. Hak de koriander en de pinda’s grof. Verdeel de sobanoedelsalade over de borden en bestrooi met de pinda’s en de koriander.