BOERENBED

Bij BoerenBed ervaar je het knusse gevoel van kamperen, maar met de luxe van een cottage, oftewel: glamping!

To do

Glamping is een afkorting van de term ‘glamorous camping’. Bij kamperen op de camping denk je vaak aan een tentje, luchtbedden, gasstelletje en gemeenschappelijke douches. Bij het BoerenBed dachten ze: dat kan beter! Bij hen ervaar je het knusse gevoel van kamperen, maar met de luxe van een cottage. Geen stress van een tent opzetten, lekke luchtbedden of met een rol wc-papier onder de arm de halve camping over, maar heerlijk genieten van goede matrassen, een complete keuken en privé sanitair!

Jullie logeren bij de boer, op het erf, in mooie luxe kampeeraccommodaties. Licht komt van de kaarsen en olielampen in je glamping tent en koken doe je op een antieke houtkachel. Simpelweg genieten van elkaars gezelschap zonder de afleidingen en prikkels van alledag. En kun je echt niet zonder je telefoon of tablet? Dan mag je deze altijd opladen bij de boerenfamilie. Maar wij weten uit ervaring dat je deze geen minuut zult missen. Zowel jong als oud zullen zich prima vermaken: leer bijvoorbeeld alles over het boerenleven tijdens een rondleiding over het erf, of schuif ‘s avonds aan bij de Pizza Avond voor een versgebakken pizza!

Het BoerenBed concept is ongeveer 16 jaar geleden geboren in Nederland en heeft intussen al duizenden vakantiegangers uit heel de wereld. Mensen die kiezen voor een luxe camping vakantie bij het BoerenBed hebben keus uit meer dan 70 locaties in Nederland, België, Engeland, Schotland, Ierland, Frankrijk, Spanje, Duitsland en Zwitserland! BoerenBed is voor iedereen die houdt van de knusse sfeer op de camping, maar ook op zoek is naar luxe en kwaliteit. Niet voor niks wordt het BoerenBed door haar klanten gewaardeerd met maar liefst een 9,5/10!

Lees meer op www.boerenbed.nl

Waar

Nederland en diverse landen in Europa

Wanneer

Gehele jaar

Geschikt voor kids (leeftijd)

1-18 jaar