Ons gezin bestaat uit 4 mensen: Sven (41 jaar), Michelle (38 jaar) en onze 2 mannetjes Kyano (10 jaar) en Bodhi (6 jaar). We staan samen ontzettend actief en sportief in het leven en vinden het leuk om geen enkele uitdaging uit de weg te gaan. Wij doen ongeveer 30 tot 40 obstacle runs per jaar als gezin en mensen herkennen ons beter in de modder dan er uit! Elk jaar verzinnen we een nieuwe mooie uitdaging en dit jaar heeft onze reis hier alles mee te maken.

Met de camper naar het Noorden

We vertrekken 21 juli vanuit Nederland via Denemarken naar Noorwegen met een camper. Ons doel deze reis is om zoveel mogelijk op een actieve manier het land te ontdekken en verkennen. We willen gaan mountainbiken, hardlopen, hiken, water raften, kanoën, wandelen, klimmen, zwemmen en nog veel meer!

Ik (de “mor”, moeder in het Noors) neem jullie deze 4 weken heel erg graag via mamaNL mee op avontuur. Kom achter de Do’s en Dont’s, ontdek wat er allemaal mogelijk is op reis met kinderen en natuurlijk ook waar het wel eens ontzettend mis kan gaan. Ik schrijf over alles open en eerlijk, wel zo leuk voor jullie om te lezen lijkt me….

Een heel klein tipje van de sluier?

Zoals de route nu is uitgestippeld door Noorwegen komen we op zo’n 1000 tot 1500 km reizen. En dan moeten we er natuurlijk nog heen en ook ooit weer naar huis! Maar wij gaan eigenlijk altijd zonder plan op reis, we boeken niets van te voren en gaan gewoon rijden. Zo doen we het al jaren! Dan kom je dus soms in lastige situaties maar meestal geeft het ons zoveel vrijheid dat het ultiem genieten is. Reis je de komende weken met ons mee?

Solrik Hilsen, oftewel zonnige groet van Michelle, Team Familie