Vind jij het lastig om me-time in te plannen? Omdat je het egoïstisch vind? Check dan echt even deze video met meditatie. Mindfulness trainster Lynn neemt je mee naar een andere blik op me-time. Zodat er altijd tijd voor is. Ja, echt altijd. Daarna geeft ze je een heerlijk ontspannende me-time meditatie.

Een andere blik op me-time

Bij me-time denk je al snel aan in bad liggen, een boek lezen of in ieder geval iets leuks in stilte en rust doen. Mindfulness trainster Lynn vertelt je in deze video dat dit niet altijd hoeft. Eigenlijk kan alles me-time zijn. Als je het maar in aandacht doet. En in rust. Ga bijvoorbeeld een keer vertragen. Maakt niet uit wat je aan het doen bent. Terwijl je auto rijdt, kookt of de kinderen om je heen rennen. Als je in contact staat met jezelf, is die tijd even voor jou. Haal rustig adem, glimlach en voel de rust door jouw lijf stromen.

Me-time is belangrijk

Als jij ontspannen bent, ga je ook op een relaxte manier met anderen om. En dat werkt overal in door. Even tot jezelf komen, je lijf ontspannen en je hoofd rust geven is dus geen overbodige luxe.

Me-time meditatie

De meditatie van Lynn in deze video is maar 5 minuutjes. 5 minuten die jezelf mag gunnen om te luisteren en tot jezelf te komen. Doen!

Lynn is mindfulnesstrainer van Serene Warrior, stewardess én mama van drie kinderen. Ze weet hoe belangrijk het is om balans in je leven te ervaren. Ze is geschoold in binnen- en buitenland en helpt mensen door haar trainingen bewust te worden van hun eigen patronen, milder te zijn en anders om te gaan met dat wat er op hun pad komt.