Die plekken zijn er niet veel. Voor onderneemster Anouk Vrijenhoeff de reden om een eigen concept te ontwikkelen. Ze reed door Nederland, bezocht fijne kids restaurants en leuke kids concepten. Ze goochelde, broedde en ontwikkelde haar eigen kids café ZieZo! Kidscorner. Een hit vanaf de eerste dag.

In een prachtig pand in Harderwijk…

vind je een plek waar je lekker kunt lunchen, rustig koffie kunt drinken terwijl je kinderen zich heerlijk vermaken in de grote speelhoek met glijbaan. Daarnaast is Ziezo! een kinderwinkel waar je vrolijke kinderkleding koopt. “Op deze plek zijn al zoveel vriendschappen ontstaan. Iedereen groet elkaar en er is een heel leuk contact tussen moeders onderling. De kinderen vinden hier plezier en vriendjes. De moeders genieten hier van de fijne sfeer en neuzen lekker rond tussen de kinderkleding”.

Lekkerste gerecht op de kaart (volgens Anouk): poffertjes voor de kids en een broodje beenham voor de volwassenen. De tosti’s worden het vaakst besteld.

Anouk was 25 jaar…

toen ze ZieZo! Kidscorner startte. Dat was hartstikke spannend. Niet alleen alle financiële risico’s, maar ook de vraag of anderen haar concept net zo leuk vonden als zij zelf. Gelukkig was het gelijk vanaf het begin een succes. Haar geheim? “Ik krijg vaak te horen dat mijn enthousiasme aanstekelijk is. Heel eerlijk, ik doe gewoon keihard mijn best en probeer ik iedere dag zo vrolijk mogelijk naar mijn klanten te zijn. Dat is niet moeilijk, want de doelgroep is leuk. Ouders zijn er even tussenuit en de kinderen zijn heerlijk ontspannen. Ik ben in het diepe gesprongen en het was de juiste sprong”.

Lekkerste drankje (volgens Anouk): verse muntthee en cappuccino. Maar dan wel samen met een fijn gebakje ? De smoothies doen het ook heel goed.

Het allerleukste…

aan haar kidscafé vindt Anouk het organiseren van allerlei leuke activiteiten voor moeders en kinderen. Zo organiseer ik een tweedehands kledingbeurs met toffe kledingmerken, knutselactiviteiten, geef ik gratis een ijsje tijdens de Avondvierdaagse en zijn we er regelmatig bij als er een schoolfeest is. Ook het samenwerken met organisaties zoals bijvoorbeeld het centrum Jeugd en Gezin en verloskundige praktijken vindt ze een feestje.

En vaders? Die komen ook, hoor. Ook voor hen is het een perfecte plek om een kop koffie te doen terwijl de kinderen spelen. Naast lunch, koffie, thee en gebak kun je bij ZieZo Kidscorner ook terecht voor een high tea, kraam- en kinderfeest, picknickmand en kun je de locatie afhuren.

TIP: De hele zomer zijn er knutselactiviteiten op woensdagochtend. Voor €3,00 knutselt je kind onder begeleiding, helemaal leuk. Wel even opgeven voor dinsdag 17u uur.

24 juli sleutelhangers knutselen
31 juli koekjes bakken
7 augustus vogelhuisjes versieren
14 augustus keukenschorten maken
21 augustus zelf pizza’s maken
28 augustus spaarpotten maken