CIRQUE MOUSTACHE

Vanaf het galmende ‘hooggeëerd publiek’ van de directeur vergeet je voor een moment alles buiten de tent om je over te geven aan een wereld vol sterke mannen, beeldschone koorddanseressen en ouderwets grappige clowns.

To do

Cirque Moustache is een nieuw circus uit Utrecht zonder pretenties, maar met ambitie. Jonge artiesten die graag ervaring willen opdoen in de wereld van het circus krijgen de kans op te treden met studenten van circusscholen en professionele artiesten. Hoewel de sfeer je meeneemt naar vroeger tijden, zijn de voorstellingen modern. De voorstellingen zijn zonder dieren.

Onze tip: De kinderkaravaan (het spelen van spelletjes, kijken naar kleine side-shows of je een snor laten aanmeten) of Workshops. Zelf oefenen op het circus is namelijk ook mogelijk. Tijdens de circusworkshops leer je veel circuskunsten. Van lopen op de bal tot jongleren met ringen. Gedurende 2 uur worden de deelnemers klaargestoomd tot circusartiest met een heus optreden in de piste voor ouder, familie en vrienden.

Waar

Bekijk de speellijst

Wanneer

Tot september 2019

Geschikt voor kids (leeftijd)

1-18 jaar