Op zoek naar een ervaring die zowel je kinderen als jij fantastisch gaat vinden? Dan tippen wij The Upside Down in Amsterdam. Elke ruimte die je binnenstapt, verrast. Elke actie die je ervaart, is een bijzondere. En last but not least: spelen en gek doen mag hier. Graag zelfs.

Iets anders dan anders

De zintuigen prikkelen, spelen en veel bijzondere foto’s maken. In The Upside Down doe je het. 15 kamers en 25 decors en kunstinstallaties vormen samen de ‘ultieme Instagrammable Dutch Experience’. Bedacht door Anna Nooshin. Wij kunnen er alleen maar voor applaudisseren. Omdat het tot in detail knap uitgedacht is. In elke ruimte doe je een andere ervaring op, kom je in een andere sfeer, beleef je iets anders.

Eten en drinken doe je heerlijk in het eigen café. Waar de bar upside down hangt en je overheerlijke tosti’s en wafels voor een prima prijs bestelt.

Jongens, meisjes, leeftijden

In eerste instantie dachten wij dat dit museum geschikter zou zijn voor tieners en de Insta-generatie dan voor kinderen tussen de 3 en 10 jaar oud, maar daar moeten we van terugkomen. Van jong tot oud: iedereen vindt dit leuk en doet een anders-dan-anders ervaring op. Voor iedereen is het tof om gekke foto’s van zichzelf en dierbaren te hebben en voor iedereen is het leuk om van de ene verbazing in de andere te vallen. Het personeel is lief voor jong en oud.

Foto’s

Natuurlijk kun je zelf non-stop foto’s maken. En wil je dat hier ook. Maar helemaal handig zijn de camera’s die in elke ruimte hangen. Jouw QR-code wordt gescand en diezelfde dag ontvang je allemaal bijzondere foto’s in je inbox. Een aandenken aan een super uitje.

Praktisch

Parkeren doe je makkelijk in de parkeergarage om de hoek of P+R RAI. Tickets koop je online via The Upside Down. Je kunt je hier prima 1-2 uur vermaken. Have fun!

Brenda38jaar