We mogen weer! En dan ook nog naar zoiets tofs als deze LEGO-tentoonstelling. Na amper 4 dagen open te zijn geweest en 175 dagen gesloten is The Art of the Brick, de grootste expositie van LEGO-kunst ter wereld, weer geopend in de Kalverpassage aan de Kalverstraat in Amsterdam.

The Art of the Brick van de Amerikaanse kunstenaar Nathan Sawaya trok wereldwijd al miljoenen bezoekers en werd door CNN uitgeroepen tot één van de tien tentoonstellingen ter wereld die je gezien moet hebben. Te gek aan deze expositie is onder andere de PlayZone. Een creatieve ruimte waar kleine (en grote) bezoekers zelf aan de slag kunnen met meer dan 300.000 LEGO-steentjes.

Coronaproof familie-uitje voor alle leeftijden

The Art of the Brick is een feest voor alle leeftijden, van LEGO-fans tot kunstliefhebbers. En, niet onbelangrijk, coronaproof. De expositie is extra ruim opgezet in een veilige doorstroomlocatie in een voormalig warenhuis van Hudson’s Bay (in de Kalverpassage) van meer dan 3.000 m2, inclusief de PlayZone. Je legt de route af met één ingang en één uitgang.

Handig om te weten

The Art of the Brick is vanaf nu open voor publiek in de Kalverpassage, Kalverstraat 212-220, 1012 PD Amsterdam en sluit op zondag 29 augustus 2021. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 14,90 via www.artofthebrick.nl. Er is een speciaal familieticket beschikbaar. The Art of the Brick is geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur, laatste toegang is om 16:30 uur. Op maandagen is de expositie gesloten, behalve tijdens de zomervakantie. Kijk op de website voor de meest actuele openingstijden. Veel plezier!