Ik was dus op zoek naar een gezichtsroller. Omdat ik gehoord had dat je daarmee je wallen weg kon werken. En ja, dat wil deze moeder wel. In mijn zoektocht online kwam ik terecht op veel info en zie daar maar de juiste uit te filteren. Ik heb het voor jullie gedaan, dus hoop dat deze blog je begin- en eindpunt is. En onderweg kwam ik nog iets heel leuks tegen ;)

Gezichtsrollers

Heb je in allerlei soorten, maten en materialen. Het gebruik van een gezichtsroller schijnt de bloedcirculatie in je gezicht te stimuleren, waardoor afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd. Klinkt logisch. Ik kreeg een gezichtsroller van Never Naked en heb mijn gezicht ermee gemasseerd. Hierbij de tips om het zelf te doen:

Voorhoofd: begin bij het midden van je voorhoofd bij de haargrens en rol naar je slapen

Ogen en wenkbrauwen: rol met de kleine roller onder je ogen, richting je slaap. Dit kan ook over je wenkbrauwen (en is zalig!)

Wangen: zet de jade gezichtsroller op je neus en rol over je jukbeenderen en wangen richting je oor.

Ik vond het behalve heel lekker om ’s ochtends mee te starten, heel fijn om te zien dat het werkt. En of dat echt zo is of dat je denkt dat het zo is, weet ik natuurlijk niet. Het lijkt bij mij of mijn foundation beter intrekt, mijn huid voelt strakker en de wallen lijken oprecht minder.

Bij Never Naked verkopen ze Jade rollers & Rozenkwarts rollers, 3D rollers & Germanium rollers. Op de site lees je over de verschillen tussen deze facerollers!

Sieraden

En als je dan toch op de site van Never Naked bent, zie je sieraden waar je blij van wordt. Van oorringen tot zilveren en gouden oorbellen. Ze zijn net even anders; creatief, soms subtiel en soms lekker opvallend. Even rondsnuffelen is de moeite waard.

Korting

Met de code ‘MAMANL10’ krijg je 10 procent korting op je alle items van NeverNaked via de webshop @nevernakedofficial (geldig tot en met 28 maart 2021) en alleen in Nederland.

Samenwerking

Deze blog is een samenwerking met Never Naked. Never Naked is een nieuw beauty- en skincare merk dat naast verzorgingsproducten ook haaraccessoires en sieraden aanbiedt. De naam is ontstaan vanuit het idee: zolang je de juiste sieraden draagt, ben je nooit volledig ‘naked’. Zij geloven in de kracht van het dragen van de juiste sieraden & accessoires (die passen bij jouw looks) maar ook in het investeren in jezelf door middel van skincare & een goede dosis me-time. Dat past bij mamaNL en daarom werken we graag samen.