Zin in een romantische komedie? Last Christmas is jouw film in de laatste maanden van 2019. Wedden dat je lacht, met een brok in je keel zit, een traantje wegpinkt, levenslessen mee krijgt en met een hart vol liefde de bioscoop verlaat?

Emilia Clarke speelt de jonge, losbandige en soms wat humeurige Kate. En dat doet ze supergrappig. Kate is niet tevreden over haar leven. Niet alleen vanwege de zware periode die ze heeft doorstaan, maar ook door haar job als elf in een kerstwinkel die het hele jaar door open is. Tom lijkt te mooi om waar te zijn als hij haar leven binnen komt lopen en hij door de muur die Kate om zich heen gebouwd heeft heen lijkt te breken. Terwijl Londen zich klaarmaakt voor de mooiste tijd van het jaar, lijkt niks goed te gaan voor deze twee, maar soms moet je gewoon naar je hart luisteren.

lastchristmas3

Emma Thompson schreef het scenario van Last Christmas en wat deed ze dat goed. Over de plotwending blijf je echt nog een tijd nadenken. Wist je trouwens dat er 15 nummers van George Michael en Wham! te horen zijn in deze film? Ga je zeker ook goed op aan het eind van het jaar ;)

Vanaf 7 november in de bioscoop te zien