Vakantie vieren in je eigen tuin is deze zomer zo gek nog niet. Dan is het wel lekker als je tuin er fijn bij ligt. Iets dat niet veel kost, maar ongelooflijk veel verschil maakt is een ander kleurtje. Net zoals in je huis fleurt je hele tuin er van op. Dus… kies een nieuwe kleur voor jouw tuinhuis, overkapping of schutting. Doet het hout ook heel goed.

Kleuren

Ik koos voor een natuurlijke houtkleur als basis en een zwarte kleur voor de achterkant van de overkapping en accenten van het tuinhuis. De pure, authentieke uitstraling van het natuurlijke hout doet het altijd goed. Zwart is de trendkleur voor de tuin in 2020 en te combineren met elke felle of pastel kleur die de komende jaren de revue zal passeren. En vooral… deze kleuren geven rust.

Gebruikte producten:
CetaBever Natuurlijk Effect Schuur & Tuinhuis
CetaBever Schuur & Tuinhuis Dekkend Zwart

Bescherming

Los van het feit dat je je tuin met een nieuwe kleur knapper maakt, is het ook erg goed voor het hout. Zo bescherm je het hout beter tegen vocht en regen. En die bescherming is 3 tot 5 jaar van toepassing. Een dagje verven is dus goed voor jaren tuinplezier.

Aan de verf

Een dagje zwoegen voor jaren tuinfun. In dit bijzondere jaar maken wij meer gebruik van de tuin dan ooit. En genieten wij dus ook extra van dat dagje verven.

Tegen de zwarte achtergrond kun je werkelijk elk kleurtje kwijt en dat maakt de kleur heerlijk toekomstbestendig. Dat is het hout ook, dus kom maar op met de zomer van 2020!