Eerlijk; toen ik deze blog begon had ik A) geen idee en B) ging mijn verhaal alle kanten op.

#multitasken

Over het feit dat ik nooit echt een meisje-meisje ben geweest, dat ik best tevreden ben met mijn buitenkant, dat mijn relatie met Jeffrey (en het hebben van drie schoonzussen) op meerdere vlakken heeft bijgedragen aan dit gebied en dat ik door het structurele tijdgebrek mijn make-up altijd vakkundig aanbreng tijdens het rijden op de A27.

Terugkerend in de chaos van al deze verhalen is het feit dat ik mij beter voel wanneer ik aandacht aan mezelf besteed. Niet om te voldoen aan een norm, maar omdat ik hier zelf van opknap aan de binnenkant. Tegelijkertijd interesseert het me steeds minder wat anderen denken en doe ik op mijn vrije dag gerust niet meer aan mijn uiterlijk dan mijn haren in een staart trekken.

De badjas

Afgelopen weken was het me zelfs allemaal even teveel met de verbouwing, verhuizing, kind, werk etc. en ben ik op vrijdag niet verder gekomen dan het aantrekken van een badjas. Over jezelf (niet) goed voelen aan de binnenkant gesproken… Na deze dag heb ik mijzelf dan ook gerealiseerd dat er goed uitzien en jezelf goed voelen een onvermijdelijke wisselwerking zijn.

Verder ben ik, zoals gezegd, best tevreden met mijzelf. Tuurlijk mis ik mijn stevige D-cup die inmiddels niet meer is dan een slappe B en zou ik willen dat mijn huid niet constant aan het vervellen is alsof ik heb liggen bakken onder de Spaanse zon. Zeker omdat dit al een paar jaar niet het geval is geweest.

Positief door op te ruimen

Desondanks kan er nog wel wat gebeuren aan die binnenkant. Ik heb het over een andere boeg gegooid en wilde graag bewuster bezig zijn. Mijn energie richten op positieve dingen om in een positieve spiraal te komen.

Dit resulteerde in een grote opruimbeurt waarbij alles wat nog in goede staat was een nieuw thuis heeft gekregen. Een thuis waar minder budget is en het bijzonder gewaardeerd wordt.

Ik blij, Jeff blij omdat we minder zooi hebben en een andere mama ook blij.

Want ook dat is interne schoonheid.

Dus; maandopdracht oppervlakkig? Zeker niet!

Liselotte is 23 jaar, een rasechte Brabander (maar dan zonder accent) en mama van een zoontje. Naast een fijn maar druk gezinsleven werkt ze 4 dagen per week, waar ze zo’n 230 kilometer per dag voor aflegt. No need to say dat de verdeling tussen werk, gezin en tijd voor haarzelf hiermee regelmatig een uitdaging vormt.