Met 19 vliegtuigen hangend aan het plafond, 5 interactieve tentoonstellingen en de grootste militaire collectie in Nederland is er in dit museum altijd iets te doen. Binnen èn buiten.

Buiten

Dit museum is prachtig gelegen, midden in de natuur van Park Vliegbasis Soesterberg. Buiten leef je je uit op de stormbaan, spot je vliegtuigen, verken je de basis of maak je een ritje in de mini-tank.

Eten en drinken kan op verschillende plekken en er is genoeg keuze!

Binnen

In het museum vind je verhalen van militairen, het oudste harnas van Nederland, kanonnen, vliegtuigen en natuurlijk tanks. Ook uniforms en militaire accessoires vind je hier plus hun verhalen.

Xplore

Xplore is de interactieve speelruimte van het museum. Hier kunnen kids helemaal los gaan. Zo spelen ze allerlei toffe spellen, klimmen ze in de schutskoepel, leren ze het NATO-alfabet en… kunnen ze in een F-16 simulator voor een stevig luchtgevecht.

Praktisch

Het Nationaal Militair Museum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer én de auto. Je kunt hier gratis parkeren. Tickets koop je online via het Nationaal Militair Museum. Heel veel leerzaam plezier!