Er even tussenuit. Wie wil het niet. En wie wil het NU niet ;) Net over de grens, vanaf Utrecht in 2 uur aan te rijden, ligt het onderschatte Düsseldorf. Een plek waar je er even helemaal uit bent, waar je deze decembermaand kunt genieten van een gezellige Kerstmarkt en genieten van al het goede dat Duitsland te bieden heeft. Tip van ons: doe dit vanuit het 25Hours Hotel Das Tour. Geniet je net even meer!

Düsseldorf UIT tips

Relaxen langs de Rijn, winkelen op de Königsallee, de historische Altstadt ontdekken. Er is genoeg te doen in Düsseldorf. Eet een apfelstrudel of schnitzel bij een typisch Duits restaurant, drink cocktails in de Rheinturm of steak tartare bij The Paris Club. Het centrum en langs de Rijn is prima te lopen. Vind je de step een fijner vervoersmiddel? Deze is overal te huur.

Kerstmarkt

Het oude stadscentrum is het terrein voor een superleuke kerstmarkt. Op zes verschillende pleinen staan allerlei kraampjes met heerlijke glühwein, de lekkerste happen, een schaatsbaan en leuke spullen. Met prachtige verlichting, een gezellige sfeer en Kerstmuziek is dit een fijne plek om te zijn.

Hotel Das Tour

Zin in een heerlijk hip hotel vol Duitse en – jawel – Franse verrassingen? Boek dan dit hotel. Hier vind je bijzondere kamers in Franse of Duitse stijl voorzien van de laatste snufjes, een gratis minibar en leuke, onverwachte extra’s. De wellnessruimte op de 14e verdieping heeft een sauna geïnspireerd op de Tour de France met een geweldig uitzicht over de stad. Het hoogste en hoogtepunt van Hotel Das Tour is The Paris Club. Gelegen op de twee bovenste verdiepingen vind je hier een yummy restaurant en bar. Boek dit hotel zeker met ontbijt. Goed en gezond, maar ook lekker luxe. Inclusief oesters en rosé.

Enjoy Düsseldorf!

In samenwerking met 25Hours Hotel Das Tour