Dat moment dat je er klaar mee bent. Dat je vindt dat er iets moet gebeuren. Dat je lijf iets anders nodig heeft dan al die heerlijke zoetigheden, kaasjes en wijntjes. Dat je vindt dat er me-time mag zijn in de vorm van bewegen, maar dat het zo ongelooflijk lastig is om echt in beweging te komen. Herkenbaar? Wij vinden het tijd voor actie en daarom zijn we op zoek gegaan naar onze oplossing. We hebben ‘m gevonden in de vorm van FitChannel en nemen je dit jaar mee in onze reis naar een gezonder lijf.

Corona

In beweging komen, zeker in je drukke mama-leven, is soms lastig. Je beweegt genoeg als moeder, maar niet altijd die spiergroepen die voor jouw lijf het verschil maken. De coronatijd heeft het ons niet makkelijker gemaakt. Gemiddeld zijn we minder gaan bewegen, meer gaan eten en jawel: kilo’s aangekomen. Jij, ik, bijna iedereen. En helaas is het niet maar 1 kilo. Wil jij komende zomer het gevoel hebben dat je er iets aan gedaan hebt? Vind jij het tijd om lekker in beweging te komen? Doe dan lekker met ons mee.

Uit mijn comfortzone

We weten allemaal dat voeding en beweging het verschil kunnen maken. Maar waar het werkelijk om gaat, is ons ertoe zetten: ons gedrag veranderen. Knap lastig als je het mij vraagt. Ik neem je mee in mijn keuzes. Niet omdat jij die keuzes moet maken, wel omdat ik hoop dat het herkenbaar is. Ik vind sporten lastig. Heb heel wat uren op een sportschool doorgebracht, maar er nooit heel gelukkig van geworden. Thuis doe ik soms wat YouTube workouts. Prima tussendoor in mijn eigen tijd te doen en dat vind ik fijn. Het zet alleen geen zoden aan de dijk, omdat ik het alleen doe als ik zin heb. Er zit geen ritme in. En zo doe ik het soms weken om de dag en dan weer weken niet. Plus stiekem kies ik altijd korte workouts uit. Anders word ik zo moe, haha.

Ik wil dat er nu echt verandering komt. Dat er echt iets gebeurt. En daarvoor moet ik uit mijn comfortzone. Een tandje harder lopen. Een programma volgen. Gemotiveerd worden. Maar ik wil wel dat het op een bepaalde manier laagdrempelig is. Ik heb lang rondgekeken. Wat zou voor mij kunnen werken? Ik denk het gevonden te hebben in FitChannel.

FitChannel

Bij FitChannel kun je kiezen uit meerdere programma’s die je alleen, maar ook door elkaar kunt volgen. Je ontvangt iedere week voedingsschema’s en workouts aangepast op jouw niveau en doelen. Doel is meer bewegen en gezonde voedingskeuzes maken. En dat lukt. Want uit onderzoek blijkt dat de programma’s deelnemers echt helpen hun doelen te bereiken. Belangrijk is dat dit stap voor stap gebeurt. Geen crash diĆ«ten en het moet leuk en gevarieerd zijn. FitChannel helpt je met het plannen van je bewegings- en voedingsdoelen. Door mails en notificaties. Door te werken met inspirerende boegbeelden die jou motiveren.

De komende maanden ga ik aan de slag en jou op de hoogte houden. Mail mij op info@mamanl.nl als je ervaringen hebt die je wilt delen. Altijd leuk!

i.s.m. FitChannel