Een plek die je je kinderen wilt laten ervaren. Omdat het uniek is. Omdat er nieuwe attracties zijn. En omdat je in dit familiepark het mooiste en beste van Nederland beleeft.

Miniatuurstad en… attracties

We kennen Madurodam allemaal als miniatuurstad en oprecht: dit is en blijft altijd leuk. Maar… in Madurodam vind je ook allerlei interactieve spellen. Zo kunnen hier containers geladen worden, blus je de brand op een boot en dicht je de Oosterscheldekering.

Eten en drinken kan op verschillende plekken en er is genoeg keuze!

Flying Dutchman

De DC-3 Dakota vliegtuig is een eyecatcher in Madurodam. Maar in de rij staand hadden wij nog geen idee van wat deze toffe attractie zou brengen. En heel eerlijk: deze attractie omschrijven is lastig. Het is zo uniek en anders. Je maakt een vlucht door tijd en ruimte, ziet Nederland aan je voorbij trekken op een manier zoals je die niet eerder zag. Je moet deze attractie meemaken!

Voor alle leeftijden

Voor de allerkleinsten is de kermis, het spotten van treinen en het spelen met water fantastisch. Voor de kinderen vanaf 4 jaar zijn de attracties, speeltuinen en natuurlijk de miniatuurstad zelf een fijn dagje uit. Wij kochten na afloop het boek “Pinkeltje in Madurodam” en beleven nog elke dag plezier aan dit dagje uit.

Praktisch

Madurodam is goed bereikbaar met het openbaar vervoer én de auto. Vanaf Amsterdam is het slechts 45 minuten en vanaf Rotterdam 25 minuten. Tickets koop je online via Madurodam. Je kunt je hier prima een dag vermaken. Heel veel plezier!