Welke vrouw wil het niet: mooie sieraden. En als ze dan ook nog eens persoonlijk zijn, draag je sieraden met zoveel trots en plezier. Jouw sieraad is een unieke herinnering. Dat kan met een trouwdatum, maar anno nu met zoveel meer bijzonders. We hebben de 5 meest persoonlijke (Kaya) Sieraden voor je op een rij gezet.

Ring met geboortestenen

Deze Swarovski geboortesteen ringen zijn zo’n mooi cadeau om te geven en om te krijgen. Zo kun je als moeder je kinderen iedere dag dichtbij je dragen. Elke geboortedatum heeft een eigen geboortesteen. Hierbij kun je de ring nóg persoonlijker maken met een initiaal van de naam van je zoon of dochter.

Armband met tekst

Draag jij je kinderen, een speciaal woord of je geliefde het liefst de hele dag bij je? Dan is de collectie met-de-hand gegraveerde sieraden iets voor jou. Tanja van Kaya Sieraden graveert armbanden, kettingen en bedels op ambachtelijke wijze met een speciale graveerpen. Zo kun je jouw ontroerende moment, vriendschap of moederliefde in een sieraad je eigen verhaal vertellen als een ‘handgeschreven briefje’. Puur, ambachtelijk en een persoonlijk cadeau om altijd te koesteren.

Ketting met tekst

Deze 3 ringen zijn met elkaar vervlochten als teken van oneindige liefde. Je kunt er ook voor 1 of 2 kiezen, er namen, woorden of een speciale datum in elke ring laten graveren. Daarbij kies je voor rosé goud verguld, sterling zilver en goud verguld. Zo maak je deze ringen nog persoonlijker.

Ring met vingerafdruk

Een vingerafdruk is het meest persoonlijke van een mens. In deze ring kun je de vingerafdruk van je kind, bff, man of overledenen dierbare graveren in en ze zo altijd dicht bij je dragen. Deze ringen zijn van kinder- tot damesmaat verkrijgbaar en worden met een lasergraveermachine in de ring gegraveerd.

 

Ketting met letters

Een letter ketting is een klassieke ketting met een graveerdisc. Er wordt een initiaal op de ketting gegraveerd in een sierlijk lettertype. Deze ketting wordt ook wel initial ketting genoemd en is tegenwoordig helemaal hip. Je kunt kiezen uit een 925 sterling zilver, een 18 karaats goud verguld of een 18 karaats rosé goud vergulde ketting.

 

Alle collecties van KAYA Sieraden vind je in de sieraden webshop. Van mama en mini-me kettinkjes tot stoere papa armbanden. Omdat een sieraad meer is dan gewoon een accessoire, het is een unieke herinnering.