Bij Mama Wanderlust Inspiratie doen we vakantie inspiratie op voor het gezin. En tackelen we vakantie uitdagingen. Onze travel specialist Sabrina Schipper helpt elke keer een moeder met de vakantie uitdaging voor haar gezin.

The greatest legacy we can leave our children is happy memories

VRAAG | Elk jaar reizen wij naar dezelfde Europese camping. Leuk, want de kinderen hebben het naar hun zin, maar komend jaar willen we iets anders. Iets bijzonders dat een blijvende herinnering voor de kinderen wordt. We zaten te denken aan een rondreis door Florida. Spannend omdat het een verre reis is, maar het lijkt ons kindvriendelijk, veilig en we zien onszelf daar wel rijden. We probeerden alle onderdelen los te boeken via internet, maar vinden dat wel een heel gedoe. Daarbij willen we, als we zo’n reis maken, niet zaken over het hoofd zien of ergens kort blijven waar je eigenlijk langer moet zijn. Help!

SABRINA | Herkenbaar, ik krijg deze vraag regelmatig. Heel gaaf dat jullie zo’n reis met het gezin gaan maken! Ik help graag.

In een persoonlijk gesprek met deze moeder hoor ik dat dit gezin houdt van attractieparken, natuur, zon, zee en strand en dat is in Florida allemaal mogelijk. Ik toets de verwachtingen altijd op voorhand, want ik heb het maar al te vaak zien gebeuren dat de vakantiewensen niet overeen kwamen met wat de bestemming te bieden had. Dan krijg je teleurstellingen en als er iets nou net niet tegen mag vallen dan is het toch wel die dik verdiende vakantie!

Dit gezin had zich voorbereid door op internet alvast in te lezen. Daar vonden ze een mooie rondreis alleen ze wilden het in omgekeerde volgorde en met een aantal wijzigingen doen. Zo kwamen ze bij mij uit.

Dit gezin gaat zoveel geweldige momenten beleven:
– Slenteren over de boulevard bij South Beach
– Van de rust en van elkaar genieten op de Keys
– Krokodillen spotten vanuit een airboat in de wereldberoemde Everglades
– Snorkelen met zeekoeien
– De magische Disneyparken bezoeken
– Toegang tot het Kennedy Space Center
– Genieten van een dinner cruise langs de verlichte sky line van Fort Lauderdale

En dat alles op hun eigen tempo, in hun eigen comfortabele huurauto. Wordt jouw gezin ook enthousiast van deze reis? Ik help je graag! Maak hier een vrijblijvende afspraak.