Boeken die jou geld opleveren. Boeken die je inspireren om anders met geld om te gaan. Boeken die jou en je gezin financieel plezier zullen geven. We hebben er 5 voor je op een rij gezet. Komen ze:

Think & Grow Rich

Dit boek is wereldwijd meer dan 100 miljoen keer verkocht. Dan zal er wel iets zinnigs in staan, toch? De schrijver werkte dertig jaar lang samen met de meest creatieve en succesvolle ondernemers, uitvinders, zakenmannen, industriëlen en politiek leiders van Amerika. Meer dan vijfhonderd van de beroemdste selfmade multimiljonairs onthulden hem welke geheimen zij hebben gebruikt om financieel succes te krijgen.

Money Master the Game

Om financieel succes te begrijpen sprak Tony Robbins met 50 prominente en succesvolle experts. Tony stelde hen de vraag hoe zij financiële vrijheid wisten te realiseren voor hen zelf en hun families. Dit boek is op Amerikaanse wijze geschreven, maar hé, daar kunnen wij prima wat van leren.

Consuminderen met kinderen

Marieke Henselmans is bespaarkoningin, journalist en moeder van 3 zonen. In dit boek geeft ze waanzinnig veel praktische tips hoe je met een gezin kunt besparen. Op een leuke en niet betuttelende manier. Levert je inspiratie en geld op.

Geld, gezin en geluk

Besparen kan met het hele gezin. In dit boek zijn allerlei geldexperimenten verzameld. Iedere maand gaat een heel gezin een nieuwe financiële uitdaging aan. Van het beoordelen van de telefoonabonnementen tot de vakantie boeken, van kleding kopen tot autorijden, alle gezinsuitgaven komen aan bod.

How rich people think

Siebold interviewde honderden miljonairs en miljardairs om te achterhalen wat zij gedaan hebben om zo rijk te worden. Hij leerde dat om rijk te worden, je moet denken als iemand die rijk is. Op dat moment kwam het geld vanzelf naar Siebold toe.