We hebben de leukste kindercafés van Nederland voor je op een rij gezet. Allemaal het omrijden waard, want hier hebben zowel je kinderen als jij een fijne en lekkere tijd!

Ziezo! Kidscorner (Harderwijk)

Spelende kinderen, lachende kinderen, blije kinderen en vooral plezier! Ziezo! Kidscorner is een sfeervolle kinderwinkel met een gezellig kidscafé waar van alles te verkrijgen is waar kinderen en ouders gelukkig van worden. Voldoende speelmogelijkheid voor de kids, een lekkere kaart en precies de juiste sfeer. Het omrijden echt waard!

p.s. Bij Ziezo! Kidscorner kun je ook terecht voor een high tea, picknickmand, babyshower, kraam- of kinderfeest! Check dit leuke filmpjeleuke filmpje om rond te kijken.

Denderz (Groningen)

Een kindvriendelijk café en een ontmoetingsplek voor jonge gezinnen waar horeca en store zich onder een dak bevinden, dat is Denderz. Onder het genot van een goede kop koffie en een lekkere gezonde lunch kun je meteen dat originele cadeautje en unieke accessoires scoren in de shop. Dit allemaal terwijl de kleine zich vermaakt in een super leuke speelhoek.

Denderz heeft ook de perfecte ruimte voor jullie feestje. Je kunt je eigen (gepersonaliseerde) geboorte of verjaardagstaart bestellen, maar ook van de kaart bestellen is natuurlijk mogelijk. Denderz maakt er samen met jullie een te gek feest van.

 

Blender (Amsterdam)

Ontmoeten, ontdekken, ondervinden en shoppen, dat is waar Blender voor staat. Bij Blender vind je kinderkleding, cadeautjes en een kindvriendelijk café met een grote speelruimte. Alles in één concept.

Blender bevindt zich aan de Ruysdaelstraat op de grens van Oud-Zuid en de Pijp.

Meneer Paprika (Haarlem)

In het café van Meneer Paprika kun je lekker ontbijten, lunchen, taart eten of alleen iets drinken. Alles is vers, huisgemaakt, en zoveel mogelijk biologisch. Spelen vinden ze bij Meneer Paprika het allerbelangrijkste! Centraal in het café staat een 5 meter lange Thomas de Trein-tafel. Verder is er heel veel: Duplo, Kapla, boeken, strips en tekenspullen. Genoeg om zowel je kind als jezelf te vermaken.

De Kleine Parade (Amsterdam)

Het café van De Kleine Parade is een levendige plek waar je een overheerlijk ontbijt of lunch van lokale producten bestelt. In de speelhoek van het café vermaken je kinderen zich terwijl jij van je koffie geniet. P.s. Er is ook een winkel en atelier, leuk leuk!

 

Mint (Delft)

Bij Mint kun je terecht voor koffie & taart, ontbijt en lunch of voor een borrel met een hapje. Van deze gerechten kan je genieten, terwijl jouw kind zich vermaakt in een van de speelhoekjes die door het café zijn verspreid. Voor de kleintjes is er een speciale kinderkaart samengesteld. Hierop vind je gezonde, maar ook lekkere snacks zoals fruit/groente, een bakje met rozijntjes en een kinder brownie of blondie. Er worden kinderporties geserveerd.

Beej Benders Kids Café (Venlo)

Geen Kids Café zoals de anderen uit deze lijst, maar dit café is elke maandag, woensdag en vrijdag geopend van 9:00 tot 13:00 uur (niet in de schoolvakanties). Het café is groots opgezet, heeft een royale speelplek en er is voldoende ruimte voor de kinderwagen. Wekelijks staan er verschillende activiteiten voor kinderen gepland. Bijvoorbeeld een creatieve les, voorleesontbijt of muziekles. Tegen een kleine vergoeding kan uw kind hieraan deelnemen.

MiniMarkt (Amsterdam)

MiniMarkt is een concept store gericht op families. Je kunt er terecht voor ontbijt, lunch, huisgemaakte taart, kleding, kado’s voor baby’s en kinderen en interieurproducten. Ook is er een menukaart voor (kleine) kinderen dus zelf eten meenemen is niet nodig.