Onze travel specialist Sabrina Schipper helpt deze keer een gezin dat naar de zon wil, een bestemming wenst die geschikt is voor kinderen en met als speciale wens… een privé zwembad.

The greatest legacy we can leave our children is happy memories

VRAAG | Ik ga meerdere keren per jaar op reis. Soms voor zaken, maar meestal voor plezier. Mijn man en ik vinden vakanties erg belangrijk, omdat we dan echt even tijd voor elkaar en onze kinderen hebben. In de herfstvakantie willen we op vakantie naar de zon. Het maakt ons niet uit waar we heen gaan, zolang het maar een mooie accommodatie is, die geschikt is voor kinderen, niet te afgelegen ligt, een privé zwembad heeft en ook dicht bij eens strand ligt. Het ontbreekt ons aan tijd en ik heb ook geen idee waar ik moet beginnen met zoeken.

SABRINA | Hiervoor ben je bij mij aan het juiste adres! Er zijn meerdere zonbestemmingen geschikt voor deze periode. De vraag is dus hoe lang je maximaal wilt vliegen en wat je graag wilt gaan doen tijdens de vakantie. Kortom, wat verwacht je van de bestemming?

Mijn advies voor deze klant: Curaçao! Ik ken hier een milieuvriendelijk hotel met moderne deluxe kamers, luxe ingerichte appartementen en ruime en modieuze villa’s met privézwembad. De accommodatie ligt in de buurt van enkele van de mooiste stranden en bij spannende toeristische attracties op Curaçao. Het verblijf is op basis van all inclusive en voor kinderen jonger dan 12 jaar is het all inclusive programma gratis (maximaal 2 kinderen).

Het eiland heeft veel te bieden op het gebied van gezinsvakanties. Denk aan Mambo Beach voor zon, zee en waterpret, aan de adembenemende onderwaterwereld waar prachtige zeedieren te spotten zijn en een avontuurlijke jeep safari in het Christoffelpark.

Curacao4

Deze klant heeft het hier zo naar zijn zin gehad, dat hij me bij thuiskomst een bosje bloemen gaf. Dit advies was voor deze klant een schot in de roos, ik kan hem dan ook van harte aanbevelen aan andere reizigers die van luxe op een zonnig eiland houden.

Wil je dat Sabrina ook jouw vakantiewensen realiseert? Maak dan een vrijblijvende afspraak met haar.