“Waar doe ik mijn kinderen het grootste plezier mee?”. Met deze vraag weet onze travel specialist Sabrina Schipper wel raad. Kom maar op met jouw fantastische oplossing Sabrina!

The greatest legacy we can leave our children is happy memories

VRAAG | Als ik terugkijk op het afgelopen jaar, dan kom ik tot de conclusie dat ik weer minder tijd met mijn kinderen heb doorgebracht dan ik zou willen. Natuurlijk, ik zorg dat ze iedere dag op tijd naar school gaan. Ik zet iedere avond een gezonde maaltijd op tafel en breng ze naar afspraken en hobby’s. Maar mijn werk, het huishouden en een sociaal leven vind ik ook belangrijk. Zelfs op vakantie heb ik het gevoel dat ik tekortschiet. Dan heb ik zelf ook rust nodig en heb ik vaak niet de energie om 24/7 achter ze aan te rennen. Waar kan ik ze nou echt een plezier mee doen?

SABRINA | Ik denk dat veel ouders zich hierin kennen. Mijn advies zou zijn om je kinderen mee te nemen naar een bestemming die voor kinderen geschikt is, maar waar je als volwassene óók plezier kunt hebben.

Ervaar de magie van Disneyland Paris, het grootste entertainment resort van Europa. Ontdek een wereld vol sprookjes, cowboys, avonturiers en ontdekkingsreizigers in het Disneyland Park en neem een kijkje achter de schermen van Hollywood in het Walt Disney Studios Park. Of breng jij een bezoek aan het entertainment district Disney Village, waar tot in de late uurtjes gedineerd, gedronken en geshopt kan worden?

Marvel

In de periode van 11 januari t/m 3 mei 2020 beleven Frozen fans een hartverwarmend avontuur met Anna, Elsa en hun vriendjes, tijdens Frozen Celebration. En op 28 maart start het superheldenseizoen. Ironman, Spiderman, Thor, the Avangers… ze zijn allemaal aanwezig tot en met 7 juni!

Wil je dat Sabrina ook jouw vakantiewensen of Disneydroom realiseert? Maak dan een vrijblijvende afspraak met haar.